Spørgsmål i fast ejendom

Når vi taler om real estate økonomien, vi bruger nationale statistikker men taler lokalt. På den anden side er aktiemarkedet baseret på nationale eller endog verdensøkonomien. Fast ejendom markeder er baseret på lokale eller endda micro-lokale økonomi. Hvad sker der i LA kan ikke direkte påvirke det, der sker i Toledo.

Hvad påvirker alle ejendomsmarkedet sammen er renten. Der er ingen enkelt barometeret til at måle hele bolig industrien i USA.

Så mens statistiske beregninger og økonomiske faktorer er relevante, lige så vigtigt bruger sin sunde fornuft. Vi skal holde øjnene åbne og tage et kig rundt og se hvad der sker. Taler til ejendomsmæglere, kan investorer og långivere i et bestemt område være en stor hjælp til at få adgang til et marked.

Disse er nogle spørgsmål, man skal overveje mens der beskæftiger sig med fast ejendom.

En større udfordring for corporate real estate ledere er, hvordan man effektivt administrere fast ejendom aktiver i de aktuelle markedsforhold.

For det andet, ejendomsmæglere indeholder oplysninger om utilities, zoneinddeling, skoler osv. Men to fælles udsteder en køber ansigter mens købe er-

i. egenskaben vil give det rette miljø, vi ønsker for et hjem?

II. vil ejendommen har en god gensalgsværdi, når vi er klar til at sælge?

Et andet vigtigt spørgsmål, der står over for enhver køber/investor er det juridiske spørgsmål. Fast ejendom love varierer fra stat til stat. Man skal konsultere en advokat licens til at udøve advokatvirksomhed i den stat, hvor ejendommen er beliggende.

Til tider er egenskaben en køber søger tilgængelig, men ikke korrekt annonceret. Det kan tage dig tid og kræfter til at søge efter og finde den rigtige ejendom.

Det vigtige spørgsmål om finansiering. Vi skal kende vores finansielle reserver plus vores lånemuligheder. Hvis vi kender vores nuværende besparelser, indtægter og gæld, så vi kan tage hjælp fra långivere; banker og realkreditinstitutter, som tilbyder nogle valg efter din finansielle evne.

I Amerika, har nogle real estate association og kommissioner sponsoreret forordning, der kræver alle ejendomsmæglere til at give et minimum af tjenester, som tvinger sælgere til at købe tjenester de ikke ønsker eller har brug for.

Der er spørgsmålet om rabatter på transaktionsgebyrer. Nogle stater i USA tillader rabatter provisioner eller gebyrer på ejendomshandler, men nogle medlemsstater har lovgivet bestemmelser, som forbyder rabatter.

Dernæst er spørgsmålet om forbrugernes deltagelse. Consumer federation of America udgivet en undersøgelse, at fast ejendom bestyrelser og kommissioner er domineret af fast ejendom fagfolk og de anbefalede større deltagelse af forbrugerne; som er imod praktikere – virker dette mod interesse af almindelige købere og sælgere.

Sidst men ikke mindst, en masse hoopla har været flyder rundt i nyhedsmedier om ‘boble’ teori om fast ejendom og at ejendomsmarkedet vil briste – dette kan have en psykologisk effekt på den potentielle køber eller sælger.

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.